Instructies voor Uw Fotoboek

Organiseer de foto's in het album
> Bekijken van mijn album

kalenders/wenskaarten bestellen

Het bekijken van mijn Album.

Op deze pagina kunt U Uw Album opmaken door o.a. achtergronden te veranderen,foto's toevoegen en illustraties toevoegen. Ook kunt U de foto's van kaders voorzien en kunt U tekst toevoegen. Door op de pijlen te klikken onder het album(5) kunt U de pagina's omslaan. Door met Uw cursor op de hoek van de pagina te slepen kunt U ook een pagina omslaan. Belangrijk: Als U tussentijds wilt stoppen met de opmaak van Uw album klik dan op ''bestand opslaan''. Uw opmaak wordt dan opgeslagen en die kunt U later dan weer openen zonder dat Uw opmaak verloren gaat. Bent U helemaal klaar met de opmaak klik dan op ''Bestellen''

Omschrijving van de buttons:
1/ Voorbeeld: diashow van mijn album ,bladen slaan automatisch om.
2/ Button openen opmaak venster,voor invoegen of toevoegen van foto's etc.
3/ Album pagina's.
4/ Door op de hoek van de pagina te klikken kunt U die gedeeltelijk omdraaien om te spiegelen.
5/ Pagina's omslaan , heen en terug.
6/ Als U klaar bent met de opmaak van Uw album klik dan op ''bestellen''.
U vindt de instructie over de opmaak van mijn album in de volgende rubrieken: foto's invoegen, Foto's bewerken,achtergrond invoegen,illustratie invoegen.