Instructies voor Uw fotoboek.

Foto's toevoegen
> Foto's bewerken

kalenders/wenskaarten bestellen

Het verplaatsen en vergroten van een foto.

Algemene informatie:
Hier wordt beschreven hoe U foto's kunt verplaatsen en vergroten. Doordat wij op zeer hoge foto kwaliteit printen,en niet als drukwerk zoals de meeste van onze concurrenten,is het nog niet mogelijk om een foto van de ene pagina na de andere pagina te slepen. U dient dan eerst de foto te verwijderen om hem daarna op de andere pagina in te voegen. Ook is het nog niet mogelijk om een foto over twee pagina's tegelijk te worden weergegeven. Wij zijn hard bezig om deze optie voor U te realiseren in de zeer hoge fotokwaliteit. Deze optie wordt dan automatisch geïmplementeerd zodra U Photo and book opstart. Dit zal in april 2012 gebeuren.

Omschrijving van de functies:
1/ Als U op de foto klikt dan verschijnt er een kader om de foto,ga met de cursor tussen twee vierkanten staan en klik met de linker muisknop. U kunt nu Uw foto verplaatsen.
2/ Om de foto te vergroten ,klikt U eerst op de foto dan verschijnt er een kader om de foto ga met de cursor naar een van de hoeken en klik met de linker muis knop ,U kunt nu de foto vergroten of verkleinen.
3/ Door deze knop te verschuiven kunt U deel vergrotingen maken.
4/ Als U een foto selecteert, heeft U ook de mogelijkheid om een kader om de foto aan te brengen. U doet dit door het aantal kader punten-en de kleur aan te geven. Dit kan per foto maar U kunt ook aanvinken hoe U deze toepassing wilt hebben.
5/ Tekst invoegen.
6/ Omschrijving kader knoppen
- 1°knop van links: een foto voor de andere plaatsen.
- 2° knop van links: draaien van de foto 45 graden naar links..
- 3° knop van links: draaien van de foto 45 graden naar rechts..
- 4° knop: kader en foto langzaam naar links draaien.
- 5° knop: kader en foto langzaam naar rechts draaien.
- 6° knop: ongedaan maken van laatste wijziging.
- 7° knop: Verwijderen van een foto..
7/ Omschrijving foto knoppen..
-1° knop van links: Foto omzetten in zwart/wit foto.
-2° knop van links: Foto omzetten in Sephia foto.
-3° knop: alleen de foto langzaam naar links draaien.
-4° knop: alleen de foto langzaam naar rechts draaien..
-5°knop: ongedaan maken van laatste wijziging..
8/ Toevoegen en verwijderen van een nieuwe pagina. De nieuwe pagina wordt altijd aan de rechterkant toegevoegd. U kunt geen pagina verwijderen als geen extra pagina is toegevoegd.