Instructies voor het fotoboek

Selecteer Uw fotoboek
> Selecteer Uw thema achtergrond

kalenders/wenskaarten bestellen

Selecteer Uw thema achtergrond.

Deze thema achtergronden zijn standaard altijd beschikbaar. Hier kunt u een andere achtergrond kiezen voor alle albumbladen. In een later stadium, kunt u deze keuze wijzigen. U kunt dan ook uw eigen afbeeldingen (foto's of afbeelding of creaties)als achtergrond gebruiken.

Instrukties van de achtergrond functies:
1/ Weergave van Uw thema achtergrond , deze kunt U ook wijzigen.
2/ Klik op de pijl om een andere achtergrond te kiezen
3/ Kies hier hoeveel foto's per pagina U wilt hebben of een lay-out om Uw album te maken
a/ Een foto per pagina: Elke pagina bevat een enkele foto. In deze modus kunt u niet meer foto's laden dan het aantal pagina's van het album.
b/ Twee foto's per pagina: Hetzelfde als de bovenstaande functie, met twee foto's per pagina.
c/ Automatische lay-out (homothetisch): dit is de meest gebruikte. Geen beeld wordt afgesneden. formaat is strikt gevolgd. Lay-out volgens programmatuur.
d/ Auto Indeling: Deze modus geeft voorrang aan de grafische presentatie van de pagina. De rand van een van de foto kan worden afgesneden.
4/ Benaming van de achtergrond
5/ Als U de lay-out en de achtergrond heeft gekozen klik dan op volgende