Instructies voor Uw fotoboek

Selecteer Uw thema achtergrond
> Selecteer Uw foto's

Selecteer Uw foto's

Hier kunt U de foto's selecteren vanaf Uw harde schijf of een ander verwisselbaar medium. Zoek hier in Uw map indeling welke foto's U wilt gebruiken voor Uw fotoboek. Het foto selectie-tool is verdeeld in drie vensters. Het linker venster bevat de invoer van uw computer. Het bovenste venster rechts toont de foto's van de geselecteerde map. Het onderste rechter venster bevat de foto's gekozen voor het album (foto's "in behandeling").

Instructies van de functies :
1/
Geeft het aantal foto's in de map aan,en die u hebt geselecteerd voor plaatsing in het album.
2/ Weergave van de foto's in de geselecteerde map.
3/ Zoom knop voor de grootte van de foto weergave
4/ Overzicht weergave van uw computer. Hier selecteert u de map(pen) met uw foto's.
5/ Toont het minimum en maximum aantal foto's voor het fotoalbum (let op: later kunnen er altijd nog foto's worden toegevoegd of verwijderd). Geeft ook aan het aantal foto's wat"resteert" voor het album.
6/ Weergave van de foto's die gekozen zijn voor het album.
7/ Deze functie geeft beelden in full screen voor een eenvoudige selectie.
8/ Hier geeft U aan of U alle foto's wilt selecteren of dat U een geselecteerde foto wilt opheffen
9/ Met deze knoppen voegt U de foto's toe voor plaatsing in het album.
10/ Heeft U de selectie klaar klik dan op volgende voor de opmaak van Uw album.