intructies voor het fotoboek

Selecteer Uw foto's
> Selecteer de foto voor op de kaft

kalenders/wenskaarten bestellen

Kies hier Uw omslag/kaft foto uit

Deze stap is alleen van toepassing op albums die een kaft met eigen foto of een kaft met een venster aanbieden. Als u kiest voor een klassieke kaft hard of zacht zonder eigen foto, dan is deze stap niet van toepassing .

Verklaring van de functies
1/ Invoegen van de kaft foto. Als u kiest voor een hardekaft met venster, is de framemaat niet veranderlijk, de foto past precies in het venster.U kunt wel een deel vergroting maken van de foto. Als u kiest voor een kaft met een foto over het geheel dan kunt U de foto naar wens over de gehele kaft uittrekken,
2/ Bewerkings tools voor het fotokader.
3/ Foto's die u hebt geselecteerd voor het album. Hier kies de foto die je wilt gebruiken voor de kaft.
4/ bewerkings tools voor de kaft foto.
5/ Tekst Tool: Klik op deze knop en er wordt een tekstkader op de pagina ingevoegd. U kunt deze verplaatsen en het lettertype wijzigen met behulp van het bijbehorende menu.
6/ Zoomknop voor het vergroten of verkleinen van de foto afbeeldingen
7/ Als U de kaft heeft gemaakt klik dan op volgende.